Technische Onderdelen
(0) Producten € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Technische Onderdelen

Verzendprocedure

Bestellen

In onze webshop kunt u 24 uur per dag bestellingen plaatsen. Zodra de betaling van de bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt de bestelling in behandeling genomen. 

Betalen

Amacoo biedt verschillende betaalmogelijkheden:

  • V-PAY
  • Mister Cash
  • iDEAL
  • PayPal
  • Handmatige Overboeking
  • Credit Card: Meastro
  • Credit Card: Visa
  • Credit Card: Mastercard

Verzendkosten

Voor orderbedragen t/m € 100,00 (excl. BTW) berekenen wij transportkosten in de Benelux. Buiten de Benelux worden altijd verzendkosten gevraagd.

Amacoo hanteert een transparante kostenstructuur voor verzending, die is als volgt opgebouwd;

GEWICHT (kg)   

TRANSPORT KOSTEN 

0-40

 € 6,95

>40

 € 50,00

 

Verzending & Levertijden

Wij kiezen er voor om orders zo veel mogelijk compleet bij u aan te bieden. Mochten er echter artikelen in de bestelling zitten met een langere levertijd, dan bieden we de beschikbare artikelen alvast bij u aan en wordt de bestelling dus in delen geleverd. Op de bij de verzending geleverde Pakbon, kunt u precies zien wat u heeft ontvangen en wat eventueel nog wordt nagezonden. 

Onze artikelen worden vanuit Italië geleverd. Via ons magazijn in Sneek worden de leveringen omgepakt en aangeboden aan de transporteur die de bestelling op uw afleveradres aflevert. De levertijd is plusminus 5 werkdagen. Indien artikelen in Italië niet voorradig zijn wordt er een alternatieve datum aangegeven. Wanneer de artikelen uit onze eigen voorraad in Sneek kunnen worden geleverd, is de levertijd 2 werkdagen. Via Track en Trace kunt u de status van uw bestelling volgen. 

Let op! In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat bestellingen later worden geleverd. Wij proberen u in deze gevallen zo goed mogelijk te informeren. 

 

Zelf Afhalen

Naast aflevering aan huis of op een ander adres, kunt u er voor kiezen om uw online bestelling zelf op te halen. Er worden dan geen kosten berekend voor het verwerken van uw order. Zodra een bestelling klaar staat, krijgt u hiervan bericht. Heeft u nog geen bericht gekregen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Afhalen kan bij ons magazijn:

Kamerlingh Onnesstraat 6
8606 JN Sneek
Nederland

Wij zijn van 8:30 - 17:00 geopend voor het afhalen van bestellingen.