Bestellen, betalen, leveren en afhalen

Bestellen

Op Amacoo.nl kunt u 24 uur per dag bestellingen plaatsen. Amacoo is een Nederlandse webshop, maar levert wereldwijd.
Voor klanten in Europa (buiten Nederland) is het mogelijk intracommunautair af te nemen. Hiervoor dient u een geldig BTW nummer in te voeren bij het afronden van de bestelling.
De BTW wordt automatisch verrekend indien het BTW nummer goedgekeurd is.

Betalen

Amacoo biedt verschillende betaalmogelijkheden:

 • iDeal
 • PayPal
 • Klarna - Achteraf betalen binnen 30 dagen *
 • Klarna - Achteraf betalen in 3 delen **
 • Bancontact / Mister Cash
 • ING HomePay
 • KBC / CBC
 • Belfius
 • Credit Card: Meastro
 • Credit Card: Visa
 • Credit Card: Mastercard

* Achteraf betalen met Klarna is alleen mogelijk in Nederland en België. U gaat akkoord met de voorwaarden zodra de bestelling geplaatst is. De betaalprocedure verloopt via Klarna en u ontvangt per mail verdere instructies nadat uw bestelling verzonden is, u hoeft geen betaling te voldoen aan Amacoo. De betalingstermijn is 30 dagen. Voor uw administratie ontvangt u een BTW-factuur van Amacoo. Voor deze betaalmethode worden €1,95 feekosten in rekening gebracht.

** Achteraf betalen met Klarna in 3 delen is alleen mogelijk in Nederland en België. Deze betaalmethode is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor uw bestelling te betalen. De betalingen worden iedere 30 dagen automatisch afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. U gaat akkoord met de voorwaarden zodra de bestelling geplaatst is. De betaalprocedure verloopt via Klarna en u ontvangt per mail verdere instructies nadat uw bestelling verzonden is, u hoeft geen betaling te voldoen aan Amacoo. Voor uw administratie ontvangt u een BTW-factuur van Amacoo. Voor deze betaalmethode worden €1,95 feekosten in rekening gebracht.

Verzendkosten

Verzendkosten inclusief BTW - Vervoerder DPD
Nederland: €7,95
België: €11,95

Wanneer u bij het afronden van de bestelling uw land selecteert, verschijnen automatisch de transportkosten die van toepassing zijn op het betreffende land.
Indien er geen verzendkosten getoond worden kunt u contact opnemen met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken: 088-011 9000 of per e-mail: [email protected].

Verzending & Levertijden

Wij kiezen er voor om orders zo veel mogelijk compleet bij u aan te bieden. Mochten er echter artikelen in de bestelling zitten met een langere levertijd, dan bieden we de mogelijkheid om de reeds beschikbare artikelen alvast naar u toe te zenden en wordt de bestelling dus in delen geleverd. Wij rekenen dan wel extra verzend- en handelingskosten á €9,45 per zending (NL) en €14,45 (BE). Op de bij de verzending geleverde pakbon kunt u precies zien wat u heeft ontvangen (aantal geleverd) en wat eventueel nog wordt nagezonden (aantal in nalevering). 

Veel van onze artikelen worden rechtstreeks vanaf fabrieken vanuit Italië, Duitsland, België en Denemarken geleverd. Via ons magazijn in Gameren worden de leveringen omgepakt en aangeboden aan de transporteur die de bestelling op uw afleveradres aflevert. Wij streven er naar om uw bestelling binnen 3 - 7 werkdagen te leveren. Wanneer de artikelen uit onze eigen voorraad in Gameren kunnen worden geleverd, dan wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen verzonden.
De levertijd van artikelen met aanduiding 'langere levertijd' kunt u opvragen bij onze klantenservice. Wij informeren u zo nauwkeurig mogelijk en houden u op de hoogte bij een lopende bestelling. De levertijd is een indicatie van onze leveranciers en kan afwijken. Daarom kunnen wij de levertijd helaas niet garanderen.

Bestelt u onderdelen die voorradig zijn in ons magazijn in Gameren én af leverancier moeten komen? Dan hanteren wij standaard de langste levertijd. (U kunt kiezen voor een deellevering, extra verzend- en handelingskosten á €9,45 per zending (NL) en €14,45 (BE)).
Is een artikel niet beschikbaar? Dan informeren wij u over de levertijd. 
Via Track en Trace kunt u de status van uw bestelling volgen. Deze ontvangt u per mail zodra de bestelling verzonden is.

Afhalen

U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor ''gratis afhalen''. U ontvangt een bericht om de bestelling in ons magazijn in Gameren af te halen zodra de bestelling klaarligt. 
Er worden geen extra kosten in rekening gebracht als u voor afhalen kiest. Vergeet niet uw orderbevestiging mee te nemen!

Afhaaladres
Amacoo BV
Rondgang 10
5311 PB
Gameren

Let op! Wij zijn een webshop. Met uitzondering van het afhalen van bestellingen (besteld in de webshop) is dit adres geen bezoekadres.
U ontvangt van ons bericht, zodra de bestelling gereed is om af te halen.