Technische Onderdelen
(0) Producten € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Technische Onderdelen

Verzendprocedure

Bestellen

Op Amacoo.nl kunt u 24 uur per dag bestellingen plaatsen. Zodra de betaling van de bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt de bestelling in behandeling genomen. 

Betalen

Amacoo biedt verschillende betaalmogelijkheden:

  • V-PAY
  • Mister Cash
  • iDEAL
  • PayPal
  • Handmatige Overboeking
  • Credit Card: Meastro
  • Credit Card: Visa
  • Credit Card: Mastercard

Verzendkosten

Voor orderbedragen t/m €100,00 (excl. BTW) berekenen wij transportkosten voor Nederland en België. Buiten Nederland en België worden altijd verzendkosten gevraagd.

Verzendkosten excl. BTW
Nederland: €7,95
België: €8,99

Wanneer u op de website uw land selecteerd bij het afrekenen, dan ziet u de transportkosten voor dit land. Zoals u zult begrijpen varieren deze per land.

Verzending & Levertijden

Wij kiezen er voor om orders zo veel mogelijk compleet bij u aan te bieden. Mochten er echter artikelen in de bestelling zitten met een langere levertijd, dan bieden we de beschikbare artikelen alvast bij u aan en wordt de bestelling dus in delen geleverd. Op de bij de verzending geleverde Pakbon, kunt u precies zien wat u heeft ontvangen en wat eventueel nog wordt nagezonden. 

Onze artikelen worden rechtstreeks vanaf fabrieken vanuit Italië geleverd. Via ons magazijn in Drachten worden de leveringen omgepakt en aangeboden aan de transporteur die de bestelling op uw afleveradres aflevert. De levertijd is plusminus 2 tot 9 werkdagen. Indien artikelen in Italië niet voorradig zijn wordt er een alternatieve datum aangegeven. Wanneer de artikelen uit onze eigen voorraad in Drachten kunnen worden geleverd, is de levertijd 2 werkdagen. Via Track en Trace kunt u de status van uw bestelling volgen. Deze ontvangt u zodra de bestelling verzonden is.

Let op! In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat bestellingen later worden geleverd. Wij proberen u in deze gevallen zo goed mogelijk te informeren. 

Afhalen

U kunt bij het afronden van de bestelling kiezen voor ''gratis afhalen''. U ontvangt een bericht om de bestelling in ons magazijn in Drachten af te halen, zodra de bestelling klaar ligt.
Uiteraard wordt er bij deze keuze geen verzendkosten in rekening gebracht. Vergeet niet uw orderbevestiging mee te nemen!