Technische Onderdelen
(0) Producten € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Technische Onderdelen

AKO

AMACOO heeft een breed assortiment aan AKO producten voor de veehouderij. De hardlopers zijn standaard leverbaar vanuit de webshop. Indien u andere producten nodig heeft kunt u contact opnemen met de binnendienst.

AKO is opericht in 1942 door Paul Kolb. Paul Kolp is opgegroeid op een boerderij in de Allgäu. In 1942 ontwikkelde hij een energizer voor netaansluiting. De hoogst mogelijke opbrengsten (binnen de landbouwsector) moeten op bestaande landbouwgrond worden gerealiseerd. Daarom werden de weiden niet langer omheind als 1 groot gebied, maar werden de weiden verdeeld in verschillende gedeeltes. Lichtgewicht en snel bewegende hekken waren in die tijd vereist. Dure bord- en paalhekken zijn vervangen door prikkeldraadomheiningen. Maar zelfs dat was niet de beste oplossing.

Sindsdien zijn de ontwikkeling en productie van energizers in AKO landbouwtechnologie dynamisch verbeterd door constante innovatie.
AKO streeft naar het realiseren van producten met de volgende kenmerken:
- Betrouwbaarheid en de hoogste prestaties
- Laag stroomverbruik
- Variabele voedingsspanning
- Hek, aardomheiningslus en batterijbedieningen

Aangezien de veiligheid van de energizers erg belangrijk voor de eindgebruiker is, worden er vaak kwaliteitstesten uitgevoerd. Sinds 2000 behoort AKO-Agrartechnik GmbH & Co. KG tot de Groep Kerbl.
Binnen de groep, is AKO daarom dé betrouwbare partner als het gaat om de veilige elektrische afrastering.

AMACOO heeft de volgende onderdelen van AKO opgenomen in de webshop
- AKO isolatoren
- AKO afrasteringspalen
- AKO accu’s
- AKO handgrepen
- AKO aansluitdraden
- AKO afrasteringsdraden
- AKO aluminiumdraden
- AKO bliksemafleiders
- AKO ondergrondse hoogspanningskabels
- AKO contactdraden
- AKO haspels
- AKO “pas op!” borden
- AKO verbindingsstukken

Al de AKO artikelen zijn te vinden onder de categorie veehouderij. U kunt makkelijk op originele referentienummers zoeken. 


Online AKO producten kopen bij Amacoo
Amacoo is leverancier van AKO producten. Het assortiment van AKO bij Amacoo bestaat uit producten op het gebied van elektrische afrastering. Bestel uw AKO technische producten en onderdelen online via de webshop van Amacoo. Wilt u meer informatie over de producten van AKO? Neem dan contact op met onze medewerkers. De echte technische specialisten van Amacoo helpen u graag verder en geven graag zorgvuldig advies.