Technische Onderdelen
(0) Producten € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Technische Onderdelen

WD-40

De blauwe bus met de rode dop is bijna niet meer te missen binnen de technische sector. Bijna iedereen die in een garage en/of werkplaats werkt kent de blauwe bus met de rode dop wel. Veel monteurs en techneuten werken er dagelijks mee. De fabrikant heeft tevens een reeks andere producten op de markt gebracht onder de naam WD-40 Specialist.

Deze productlijn met oplossingen voor garage specialisten bestaat uit 7 producten. Super Kruipolie, een tweetal reinigers en vier verschillende smeermiddelen. Alle producten zijn voorzien van de handige Smart Straw spuitkop met dubbele werking.

Het wondermiddel dat gebruikt wordt om verschillende problemen mee op te lossen, werd meer dan 60 jaar geleden uitgevonden door drie werknemers van de Rocket Chemical Company. In een klein laboratorium in de stad San Diego (Californië), probeerden Larsen en zijn collega's een assortiment oplosmiddelen en ontvetters te ontwikkelen die roest zouden voorkomen.

Larsen en zijn collega's waren gericht op zoek naar een product, om water en vocht tegen te houden. In het engels wordt dit Water Dispercent genoemd. De wereldberoemde formule was ontdekt na maar liefst 40 pogingen tot succes gedaan te hebben, dat verklaard de naam: WD 40. WD-40 is een wereldwijde organisatie, die positieve herinneringen in het leven brengen, door het maken van producten die problemen wegnemen in werkplaatsen, garages, fabrieken en ateliers.

Wilt u graag WD 40 artikelen kopen voor het goed onderhouden van uw machines? U kunt de juiste WD 40 artikelen kopen die u nodig heeft, binnen het brede assortiment van Amacoo. Wat dacht u van WD 40 Multispray, WD 40 Snelwerkende Contactspray of WD 40 Siliconenspray? Amacoo levert de WD 40 artikelen tegen de scherpste prijzen. Koop daarom uw WD 40 producten via de webshop van Amacoo. Bekijk nu het hele WD 40 assortiment.

U kunt uw WD 40 artikelen eenvoudig online kopen bij Amacoo.
Op zoek naar een WD 40 specialist? De echte specialisten van Amacoo helpen u graag verder en geven graag WD 40 tips. Het WD 40 assortiment van Amacoo is volledig uitgerust op alle toepassingen voor het onderhouden van uw machines.

Bestel al uw WD-40 producten nu online via de webshop van Amacoo. Wilt u meer informatie over de WD-40 producten ? Neem dan contact op met onze medewerkers. Onze ervaren specialisten adviseren u graag!