Technische Onderdelen
(0) Producten € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Technische Onderdelen

Fella

Op zoek naar de juiste hooibouwmachine onderdelen van FELLA? Dan bent u bij  Amacoo op de juiste plek.

FELLA staat al 100 jaar lang voor kwaliteit en vernieuwing in het segment van hooibouw. De machines worden in de praktijk steeds verder ontwikkeld, uitgebreid getest en verbeterd. FELLA staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoudige bediening. FELLA richt zicht op machines en technische onderdelen voor de grasoogst, zoals trommel-, schijven- en combinatiemaaiers, schudders en zwadharken. Bij FELLA gaat het om technische machines en onderdelen van hoogwaardige kwaliteit, voor professionele agrariërs en loonwerkers.

FELLA staat al honderd jaar bekend om innovatieve landbouwtechniek uit Franken. Tegenwoordig staat AGCO Feucht GmbH aan de top in het hoge segment van de voederoogstmachines. Het assortiment van FELLA bestaat uit trommel- en schijvenmaaiers, schudders en harken. Langzamerhand wordt FELLA een steeds grotere pionier in de wereldmarkt. Sinds 2011 behoort FELLA zelfs tot het bedrijf van AGCO. AGCO is het landelijke competentiecentrum waar kennis en vaardigheden samen komen op het gebied van de hooibouw en bevindt zich in Feucht bij Nürnberg.

U kunt uw FELLA technische onderdelen eenvoudig online kopen bij Amacoo.

Amacoo is leverancier van FELLA producten. De producten zijn diverse technische onderdelen voor terreinvoertuigen in de Benelux. Het totale assortiment van Amacoo bevat maar liefst 100.000 artikelen en dit blijft groeien. Amacoo levert vanuit dertien locaties wereldwijd, waaronder Italië, India en Kroatië.

Online FELLA onderdelen kopen bij Amacoo
Bestel uw technische onderdelen van FELLA online via de webshop van Amacoo. Wilt u meer informatie over de producten en toepassingen van FELLA? Neem dan contact op met onze medewerkers. De echte technische specialisten van Amacoo helpen u graag verder en geven graag zorgvuldig advies.