Technische Onderdelen
(0) Producten € 0,00

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Technische Onderdelen

AMA

AMA ofwel AMA Group is de grootste landbouwmechanisatie in de regio: Emilia Romagna van Italië. De AMA Group is opgericht in 1967 door de huidige president Luciano Malavolti. AMA staat voor Accessori Machine Agricole, of te wel Accessoires voor landbouwmachines, vertaald in het Nederlands. AMA levert onderdelen en niet-originele vervangingsonderdelen voor landbouwmachines en tuinmachines.

De AMA Group is momenteel de eerste groep in Italië die componenten en apparatuur kan leveren voor het afbouwen en onderhouden van terreinvoertuigen, landbouw- en tuinmachines.

De AMA Group staat voor hoge kwaliteit door middel van vastgestelde kwaliteitsnormen. Tevens staat AMA voor ontwikkeling van technologische innovatie en uitbreiding van het aanbod, door middel van de groepssynergie te verbeteren.

Het assortiment bestaat zowel uit Hydraulische componenten, Hydraulische cilinders, Hydraulische systemen, Onderdelen van stuursystemen, Hydraulische aandrijvingen, Hydraulische pompen, Servobesturingen, P.t.o. aandrijfassen, Veiligheidsvoorzieningen voor p.t.o. aandrijfassen, Kruiskoppelingen, Driepuntskoppelingen, Onderdelen voor driepuntskoppelingen, Hydraulische boven- en hefarmen, Trekbalken, Rijcabines, Tractorstoelen, Stuurwielen en Licht- en signaleringsapparatuur.


De belangrijkste categorieën van het assortiment van AMA worden hieronder toegelicht.

Cabine componenten en elektrische apparatuur
Het complete assortiment Hydraulische componenten voor de OHV-cabine vormt de basis van de AMA Group. AMA biedt niet alleen losse producten, maar ook geïntegreerde, wereldwijde technische oplossingen.

Hydrauliek
Het brede assortiment hydrauliek slang en hydrauliek koppelingen van AMA is een meetpunt voor veel fabrikanten van landbouwvoertuigen, grondverzetmachines, industriële en recreatieve voertuigen.

Tractorstoelen en stuurwielen
De tractorstoel en het stuur vormen een sterk punt van het aanbod aan de wereld van de machinebouwers. AMA garandeert maximaal comfort en functionaliteit voor de gebruikers.

Aanval 3 punten en aftakassen
De Agri Business Unit van AMA garandeert het grootste assortiment componenten, reserveonderdelen en accessoires voor de landbouw. De trots van de AMA Group zijn de aftakassen, koppelingen, 3-punts aanbouwdelen en kunststof onderdelen. Deze AMA artikelen zijn in de catalogus of op de tekening binnen de webshop van Amacoo terug te vinden.

Bodembewerken
De business unit Lavorazione Suolo zorgt voor de productie van reserveonderdelen voor ploegen en grondbewerkingsapparatuur.


Online AMA technische onderdelen kopen bij Amacoo
Amacoo is de leverancier van AMA technische onderdelen. Op zoek naar een hydrauliek cilinder, hydrauliek koppeling, hydrauliek slang, hydrauliek aandrijving of misschien een hydrauliek pomp? Dan bent u bij Amacoo op de juiste plek! Bestel uw AMA technische hydrauliek onderdelen online via de webshop van Amacoo. Wilt u meer informatie over de hydrauliek producten van AMA? Neem dan contact op met onze medewerkers. De echte technische specialisten van Amacoo helpen u graag verder en geven graag zorgvuldig advies.