Aftakas & aandrijving

Aftakas zijn er in uiteenlopende soorten en maten. Amacoo heeft daarom een zeer uitgebreid aanbod in aftakassen en de losse onderdelen daarvoor! Natuurlijk aftakassen van ons eigen huismerk Ama, maar ook Bondioli & Pavesi of Walterscheid ontbreken niet in ons assortiment. Bent u op zoek naar een geschikte (groothoek) aftakas? Of heeft u juist aftakas onderdelen nodig en wilt u graag werken met kwaliteitsproducten? Bij Amacoo bent u aan het juiste adres! Wij streven ernaar om 30% goedkoper te kunnen leveren. Wij werken daarom zonder tussenhandel. Hierdoor kunnen wij altijd onze aftakassen en de aftakas onderdelen, van top kwaliteit, tegen de scherpste prijs leveren. Koop nú voordelig een groothoek aftakas op Amacoo.nl en bespaar direct 30% op uw aankoop!

Aftakas kopen? Op amacoo.nl koopt u aftakassen en de onderdelen voor aftakassen, voor groothandels prijzen. Dit kunnen wij u bieden omdat wij geen onnodige kosten maken. Korte lijnen zonder overbodige extra kosten, dat is de kracht van Amacoo.nl. En het scheelt u vaak wel 30% op uw aankoop!

De aftakassen zijn in verschillende lengtes beschikbaar, deze lengtes zijn ook bij ons in de webshop te filteren zodat u eenvoudig de juiste aftakas kunt uitkiezen. Amacoo.nl biedt ook aftakassen aan van ons huismerk AMA. Deze aftakassen zijn prijstechnisch zeer interessant en de kwaliteit is bovengemiddeld. Wij raden dan ook altijd de AMA aftakassen aan voor standaard toepassingen zoals bijvoorbeeld voor maaimachines, hooibouwmachines en mengwagens. Voor speciale toepassingen zoals bij houtversnipperaars, grootpak balenpersen etc. adviseren wij altijd de Walterscheid en Bondioli aftakassen. 

Voor losse onderdelen kunt u ook altijd op Amacoo.nl terecht. Denk hierbij aan gaffels, aftakas koppelingen, profielbuizen, kruisstukken, aandrijfkettingen, v-snaren etc.

Wij geven passend advies en bieden een breed aanbod zodat u altijd het juiste product kunt vinden, waar u naar op zoek bent! Amacoo biedt service op maat, mocht u problemen hebben, dan bieden wij de juiste oplossing. Kunt u niet vinden, wat u zoekt? Dan geven wij persoonlijk advies. Neem dan direct contact met ons op. U kunt ons mailen of telefonisch bereiken.